Fisk

Moules frites vin blanc
Belgisk klassiker: Muslinger i hvidvin med fritter

Laks i ovn
Smørstegt laks med mandler, persille og paprika

Indisk fiskeret med hvid fisk og kokossauce
Indisk "Balti" hvid fiskeret med en stærk kokossauce med friske tomater og løg.

Hvid fisk med oliventapenade
Mild hvid fisk med saft og kraft fra oliventapenade med citron

Hvid fisk i grøn karry
Indisk opskrift m. hvid fisk i kokosmælk med grøn chili og forårsløg

Tun mousse
Et frisk og sundere bud på en god tun mousse

Forårsruller og rejer i sur-sød sauce
Hjemmelavede forårsruller og dybstegte indbagte rejer i kinesisk sur-sød sauce

Krydrede fiskefrikadeller
Friske fiskefrikadeller med sommerens grønne krydderurter

Muslinger i fuldkornsspaghetti
Blåmuslinger kogt i hvidvin og serveret med fuldkornsspaghetti

Fisk, kål, bacon og peberrod
Hvid fisk serveret med kål og bacon med en peberrodssauce

Sushi på stenalder-manér
Makiruller med blomkål i stedet for ris

Asiatisk glaseret laks med sesam
Laks, glaseret med honning, sennep og soya

Blæksprutteringe i friture (Calamares)
Calamares stegt i friture med masser af citron til

Østers
Et dusin østers, i klassisk fransk version

Kammuslinger og avokado
Kammuslinger, stegt med sennepsfrø i eddike og serveret på en frisk avokado

Blinis med kaviar
Blinis med fromage frais, friskhakket løg og kaviar


Tilbage til kategorier
Til årstider