> Se andre opskrifter fra kategorien Tilbehør eller fra årstiden Efteraar


Rodfrugtmos

Gode danske hvide rodfrugter er godt tilbehør til mange retter

Portioner: 4

Beskrivelse:
Sæt en stor gryde med over en liter letsaltet vand i kog. Skræl og skær knoldselleri og kartofler i grove tern. Kog dem i 20 min. Hæld vandet fra. Mos rodfrugterne. Tilsæt lidt mælk, salt og peber. Tag gryden af varmen. Tilsæt pisket æggehvide ved at røre æggehviden forsigtigt ind i mosen med en dejskraber. Stil mosen i ovnen på 200 gr. i 30 min, eller til den får en sprød overflade. Brug mosen som tilbehør til de fleste kødretter.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.