> Se andre opskrifter fra kategorien Indisk eller fra årstiden Vinter


Indisk farsbrød med knoldselleri

Krydret indisk farsbrød med oksekød, kartoffel, knoldselleri og chili

Portioner: 4

Beskrivelse:
Forvarm ovnen til 180 grader.

Hvis du har en håndblender med hakkefunktion gør det opskriften meget nemmere, ellers skal du i gang med kniv og rivejern. Hæld skrællet ingefær, 3 chili hvor kernerne er fjernet, 1 løg og hvidløg i blenderen, og hak det hele. Hæld det hakkede i en røreskål sammen med kødet. Hak herefter den hvide rodfrugt og kartoffel samt evt. koriander og hæld det også i skålen. Rør massen igennem med et æg, gurkemeje og salt.

Tag en bageform og smør den godt. Pisk 2 æg godt sammen og hæld ned i formen. Hæld herefter massen med kød mv. ned i formen og stil den i ovnen i 45 minutter.

Mens farsbrødet er i ovnen tages et løg og en grøn chili og hakkes. Løg og chili blandes herefter sammen med et æg. Når de 45 minutter er gået hældes massen over farsbrødet og stilles tilbage i ovnen i 10 minutter.

Tag farsbrødet ud. Skær rundt i kanten med en kniv og tag farsbrødet ud og læg det fx på en bund af salat eller andre grøntsager. Hæld lidt citronsaft ud over til sidst og servér.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.