> Se andre opskrifter fra kategorien Indisk eller fra alle kategorier


Onion Bhajias - indisk tilbehør

Løg, grøn chili, koriander og mel mikset godt sammen og stegt i olie giver lækkert krydret tilbehør til alle retter.

Portioner: 4

Beskrivelse:
Dette tilbehør til indiske retter er måske ikke det allermest sunde, men derimod utroligt lækkert og krydret, og går til alle indiske retter, eller i det hele taget til alle retter, hvor der er behov for godt krydret tilbehør.

1) Bland de to typer mel med cayennepeber, salt, gurkemeje og bagepulver. Stød spidskommen og hæld det i skålen til melblandingen. Hak den grønne chili, løg og koriander og tilsæt det til resten. Rør godt rundt. Tilsæt nu forsigtigt en lille smule vand af gangen, mens du rører rundt, til du lige netop opnår en godt sammenhængende masse, men som ikke bliver alt for klæbrig.

2) Varm olien over middelvarme, og form mindre stykker af massen og plump dem direkte ned i olien. Vend stykkerne efter 1 til 2 minutter, og giv dem et minut mere på den anden side. Tag dem op af olien, og læg dem på et stykke køkkenrulle, hvor du eventuelt kan give dem ekstra salt, hvis der er behov herfor.

3) Servér dem lune til al indisk mad, og det er næsten et must at bruge Mango chutney til at dyppe dem i.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.