> Se andre opskrifter fra kategorien Indisk eller fra årstiden Sommer


Kebab - med oksekød

Krydret og grillet oksekød til alverdens salater

Portioner: 2

Beskrivelse:
Skær kødet ud i tynde skiver. Det kan være en hjælp, hvis du bruger frossent kød, kun at tø det halvt op. Så er det lettere at skære i tynde skiver.

Kom kødet i en skål og tilsæt ingefær og hvidløg, som er presset eller revet fint. Hak grøn chili og tilsæt det i skålen sammen med garam masala og salt. Stød spidskommen i en morter og tilsæt den sammen med masser af kværnet peber. Tilsæt olivenolie og rør godt rundt i skålen. Dæk skålen til og sæt den i køleskab i mimimum 2 timer. Gerne et døgn.

Varm en grill-pande eller grill op. Steg kødet ved høj vame i 1 til 2 minutter på hver side. Kebab er godt at bruge om sommeren til salater. Oksekød kan naturligvis erstattes af lammekød.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.