> Se andre opskrifter fra kategorien Fisk eller fra alle kategorier


Indisk fiskeret med hvid fisk og kokossauce

Indisk "Balti" hvid fiskeret med en stærk kokossauce med friske tomater og løg.

Portioner: 4

Beskrivelse:
Varm lidt olie i en wok. Skær løg og hvidløg i skiver (ringe) og svits det i wokken sammen med chili og løgfrø.

Skær tomaterne i skiver og svits dem med. Mortér koriander og tilsæt det i retten sammen med kokosmælk og salt.

Skær fisken i mindre stykker og tilsæt den i retten og vend dem godt.

Lad retten simre i 5 minutter og tilsæt vand, citronsaft og frisk koriander. Smag til og servér. Som tilbehør kan vælges ris eller stegte grøntsager.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.