> Se andre opskrifter fra kategorien Indisk eller fra alle kategorier


Butter Chicken

Den klassiske indiske Butter Chicken er lækker, cremet og krydret kyllling, der smelter på tungen.

Portioner: 4

Beskrivelse:
Denne indiske Butter Chicken er, som navnet antyder, måske ikke en helt sund ret. Men den er god at bruge til gæster, eller når man bare vil spise lidt bedre end normalt.

Kom youghurt, smuttede mandler, ingefær, hvidløg og tomat samt alle de tørrede krydderier i en blender, og blend let til du har en god pasta.

Skær kyllingen i firkanter, og bland den sammen med yoghurt pastaen i en skål og rør godt rundt. Lad den hvile i et kvarters tid.

Varm smørret og lidt olie i fx en wok pande eller gryde. Skær løget i ringe imens. Svits løget til det tager farve, og tilsæt herefter kyllingen og lad den stege med i 10 minutter evt med låget på, så retten ikke steger tør. Ellers tilsættes blot lidt ekstra yoghurt.

Tilsæt hakkede koriander og mælk, og lad retten koge op, og den er klar til at blive serveret. Spis ris til eller bare grøntsager, hvis du vil spise energifattigt.

Se også artiklen - Sådan kommer du i gang med indisk madlavning

Flere indiske opskifter:
- Korma-kylling med mandler
- Koftas (indiske frikadeller)
- Grillet kebab

Se alle de indiske opskrifter

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.