> Se andre opskrifter fra kategorien Indisk eller fra alle kategorier


Krydret okse-ret med ærter

Enkel, lækker og sund hverdagsret med hakket oksekød og ærter

Portioner: 3

Beskrivelse:
Denne indiske hverdagsret kan enkelt, simpelt og sundt være en alternativ måde at tilberede hakket oksekød på. Traditionelt vil retten blive tilberedt med hakket lam, men det kan til tider være en udfordring for danske smagsløg.

Varm lidt olie i en stor gryde over god varme. Tilsæt et hakket løg. Snit ingefær og hvidløg fint og tilsæt det i retten. Svits til løget tager farve.

Stød spidskommen og koriander i en morter. Tilsæt det i retten sammen med gurkemeje, cayennepeber og kanel. Svits i 10 sekunder.

Rør tomater og youghurt eller fromage frais i retten, og svits herefter det hakkede oksekød med. Tilsæt herefter vand og salt, når kødet er har taget farve. Læg låg på, og lad det simre i 15 minutter.

Tilsæt ærter og citronsaft og lad retten koge videre i 5 til 10 minutter.

Serveres med ris eller bare stegte grøntsager, hvis det skal være et sundt måltid. Under alle omstændigheder passer Mango Chutney perfekt til.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.