> Se andre opskrifter fra kategorien Indisk eller fra årstiden Sommer


Masala kylling

Sur-sød grillstegt krydret Masala kylling

Portioner: 4

Beskrivelse:
Masala kylling re en meget enkelt indisk kyllingeret.

I en stor røreskål kan den skrællede og hakkede ingefær sammen med presset hvidløg, citronsaft, tørret rød chili, salt, sukker og honning blandes sammen.
Skær kyllingen i mindre stykker hvis du bruger kylling uden skind og ben. Tilsæt kyllingen i en skålen og dæk kyllingen godt til i marinaden. Dæk skålen til og sæt den i køleskab i 45 minutter.

1) Hak den grønne chili og friske koriander imens. Varm din ovn med grill op til 200 grader. Kyllingen kommes over i et ildfast fad og den hakkede chili og koriander drysses over. Kyllingen pensles med olie og kommes i ovnen.

Grill kyllingen i 15-20 minutter. Vend kyllingestykkerne løbende og pensl dem samtidigt.

2) Pynt med lidt friske koriander og servér med ris, grøntsager eller salat til.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.