> Se andre opskrifter fra kategorien Indisk eller fra alle kategorier


Grøn chili picles

Syltet chili, hvidløg og sennepsfrø som krydret tilbehør til indisk mad

Portioner: 8

Beskrivelse:
Syltet chili, hvidløg og sennepsfrø i store mængder lyder voldsomt, men danner nu altså et lækkert smagsforstærkende tilbehør til indiske retter. Husk at starte med at sylte nogle dage før, du skal bruge dette tilbehør.

Find en skål med låg, og steriliser den ved at skolde låg og glas med kogende vand. Bland sennepsfrø, spidskommen i en morter, og stød dem. Tilsæt dem i skålen sammen med gurkemeje, presset hvidløg, eddike, sukker og salt i skålen, sæt låg på og stil i køleskab et døgns tid.

Varm olien op til lav varme i en lille gryde med låg. Tilsæt krydderiblandingen og steg i 5 minutter. Hold varmen nede for at undgå at blandingen karameliserer. Tilsæt de små hvidløgsfed og steg med i 5 minuttter. Tilsæt herefter den grønne chili, der er skåret i mindre stykker. Lad det koge i 30 minutter med låg. I mellemtiden kan låg og glas steriliseres igen. Hæld blandingen i skålen. Sæt låg på, og still i køleskab i minimum 5 dage før servering.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.