> Se andre opskrifter fra kategorien Suppe eller fra årstiden Vinter


Hurtig jordskok- og kartoffelsuppe

Cremet grøntsagsuppe med jordskok, kartoffel, og karry.

Portioner: 4

Beskrivelse:
Svits karrypasta og løg i olie. Tilsæt jordskokker i grove tern og steg i 5 minutter. Tilsæt kartofler, æbel og salt. Tilsæt timian og lauerbærblade og dæk med vand. Lad simre i 20 minutter, og fjern kviste og blade. Blend suppen godt igennem med en stavblender. Tilsæt fløde eller skummetmælk og smag til med salt og peber. Steg bacon ved siden af. Fx mellem et par stykker køkkenrulle i mikrobølgeovn på højeste styrke i 6 minutter. Hak i små stykker og servér i skål til at drysse over suppen.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.