> Se andre opskrifter fra kategorien Forret eller fra årstiden Sommer


Grillede kammuslinger med dild

Grillede kammuslinger vendt i peber med sauce af hvedeøl, agurk og dild.

Portioner:

Beskrivelse:
Denne forret kombinerer de grillede kammuslinger med den lette smag fra en hvedeøls sauce.

Start med saucen. Skræl agurken. Blend sammen med lime, lidt dild, youghurt, formage frais, hvedeøl og salt og peber. Brug både skal og saft fra lime, så køb en økologisk. Sæt saucen i køleskab mens resten forberedes.

Varm en tør pande op, og brænd peberet af i maks 30 sekunder. Tilsæt olie og rasp. Steg i gennem og sluk for varmen. Sæt kammuslinger på grillspyd. Husk at gennemvæde grillspydene først.
Lav lidt dildolie ved at tage et par kviste dild, salt og olivenolie og rør sammen.

Varm en grill eller grillpande op. Pensel et brød med dildolie. Grill brødet. Pensel kammuslingerne og vend dem i peberblandingen og grill dem i få minutter.

Server muslingerne på det grillede brød med lidt olievædet dild sammen med den kolde sauce. Server hvidvin til.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.