> Se andre opskrifter fra kategorien Fisk eller fra alle kategorier


Tun mousse

Et frisk og sundere bud på en god tun mousse

Portioner: 4

Beskrivelse:
Tun mousse er en enkel og god fiskeret, der kan bruges som led i en forret på lidt brød, til lidt salat eller som en tapas-ret. Der er tale om en 80'er-klassiker, som dog fortjener at komme til ære og respekt igen, omend i en mere moderne og sund udgave, baseret på fromage frais.

I forhold til gravide og ammende er der ikke risiko vedrørende kviksølvsindtag, idet der bruges tun fra dåse (med meget mindre kviksølv, idet der bruges små tun til konserves).

Sådan gør du:
I en skål røres tun, frisk persille, sort peber, salt, citronsaft, kapers, dild, rødløg, mayonnaise og fromage frais sammen. Skålen sættes i køleskab til afkøling.

Serveres til brød eller til en salat. Se fx tomatsalat med tun mousse.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.