> Se andre opskrifter fra kategorien Fisk eller fra årstiden Sommer


Krydrede fiskefrikadeller

Friske fiskefrikadeller med sommerens grønne krydderurter

Portioner: 4

Beskrivelse:
Når sommeren er på sit højeste, kan man nyde godt af de mange danske krydderurter, der giver maden et friskt og krydret pift. Hjemmelavede fiskefrikadeller er en fiskeret, alle kan spise, selv gravide og ammende, i og med man selv kan bestemme hvilke fisk, der skal indgå. I denne version er netop valgt den opdrættede fisk pangasius, der således er ufarlig for gravide og samtidig er lettilgængelig og mild i smagen. Med andre ord, en fiskeret for alle.

I en blender hakkes fisk, rejer og de friske krydderurter, dvs. dild og estragon. Tilsæt herefter løg og rasp og blend videre. Tages herefter ud i en skål, hvor farsen vendes med æg og mayonnaise, og krydres med salt og friskkværnet peber.

Form farsen med en ske og steg dem som helt almindelige frikadeller i lidt olie på en pande.

Serveres sammen med sommerens salaterog ledsages evt. af en esdragon-sennep. Man kan fint servere hvidvin eller en frisk øl til.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.