Efter?rsopskrifter


Skipperlabskovs
Rigtig efterårs herre-ret med øl og høvlet peberrod.

Æble Chutney
Frisk og lækkert tilbehør til kødretter

Ris, boller i karry
Traditionel dansk ret med en snert af østens krydderier

Stoutgryde med svampe, oksekød og øl
Mørk og kraftig efterårsgryde når det er svampesæson

Rodfrugtmos
Gode danske hvide rodfrugter er godt tilbehør til mange retter

Ristede gulerødder
Ristede gulerødder i honning med chili. Sundt og krydret tilbehør

Oksegryde med øl og lakridsrod
Sød, stærk, salt og bitter oksegryde med stoutøl, lakridsrod og grøntsager

Kål, kød og øl
Efterårs herre-ret med kål, bacon, svinekød og øl

Løg-chutney med øl
Chutney lavet med løg og belgisk kloster-øl

Rødbedesalat med æbler og peberrod
Rødbeder blandet med æbler, peberrod og tabasco

Græsk Stifatho
Oksekød og perleløg kogt i rødvin


Tilbage til ?rstider
Til kategorier