> Se andre opskrifter fra kategorien Indisk eller fra alle kategorier


Mango Chutney

Nødvendigt tilbehør til det meste indiske og ikke mindst danske mad

Portioner: 10

Beskrivelse:
Varm eddike forsigtigt i en lille gryde og tilsæt tørret chili (fx piri piri), nelliker, peberkorn, spidskommen (som lige skal stødes i en morter), salt og sukker. Kog forsigtigt i 15 min på mindste varme.

Tilsæt mango, ingefær, hvidløg og skal fra appelsin. Lad det simre indtil mangoen bliver blød og lettere udmoset. Smag til og justér eddike/sukkerbalancen.

Hæld i glas med låg som du fx har steriliseret i kogende vand. Sæt det i køleskabet og lad det hvile et par dage, og servér som tilbehør til det meste indisk mad. Også godt til danske traditionelle kødretter.

Funktioner:


Omregn/udskriv opskriften baseret på portioner


Overfør ingredienser til Indkøbssedlen Online baseret på portioner
Brugernavn: Adgangskode:
eller opret dig som bruger på Indkøbssedlen Online først.